23–25 вересня 2020 року у сучасному виставковому центрі ACCO International вперше відбудеться Міжнародний конгрес з Лабораторної медицини – унікальний інтегрований проект, який поєднує актуальну науково-практичну програму та спеціалізовану експозицію комплексних рішень для медичних лабораторій.

На стенді компанії ТОВ "НВП "УКРОРГСИНТЕЗ" буде представлено: парові стерилізатори, термостати, сухожарові стерилізатори, витяжні шафи лабораторні медичні столи, сервісні надбудови, тумби та багато інших лабораторних медичних меблів для комплексного облаштування медичних лабораторій від торгової марки UOSlab®.

Міжнародний конгрес з Лабораторної медицини – це можливість почути про новинки лабораторного обладнання, побачити їх на власні очі, протестувати та ознайомитися з особливостями їх практичного застосування. На стенді компанії відвідувачі зможуть отримати професійні консультації по облаштуванню медичних лабораторій меблями та обладнанням!

З нетерпінням чекаємо на вас 23-25 вересня 2020 року у виставковому центрі ACCO International за адресою: Україна, Київ, проспект Перемоги, 40-Б!